USKORO IZGRADNJA JOŠ JEDNOG MOSTA U BEOGRADU

0

NOVI MOST U BEOGRADU – Prema rečima gradskih čelnika, 2021. godine bi trebali da počnu radovi na izgradnji novog mosta u Beogradu koji će se nalaziti kod Ade Huje. Dodaje se da će pomenuti most povezati stanovnike tog dela grada sa svim delovima grada.

Pri izgradnji mosta, planirana je generalna regulacija šinskih sistema kako bi tramvaji prelazili na levu obalu Dunava. Tramvaji bi trebali ići od Bogoslovije prema Adi Huji, što bi doprinelo povezivanju stanovnika ovog dela grada sa ostalim delovima grada.

KAKO NAPREDUJE IZGRADNJA PASARELE KOD ADA MALL-A? (FOTO)

Izvor: Tv Prva, Mondo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar