UPUCAN MLADIĆ U ŽARKOVU, DRUGI UBODEN NA SENJAKU!

0

U Beogradu protekle noći je na Senjaku 23-godišnji muškarac uboden u obe natkolenice i teško ranjen, dok je na uglu Vodovodske i Trgovačke ulice 21-godišnji muškarac povređen vatrenim oružjem, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Prema njenim rečima, do ubadanja, najverovatnije oštrim predmetom, došlo je u 23:28 sati u Kronštatskoj ulici na Senjaku kod broja 14, a teško povređeni muškarac je potom prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.
U istu zdravstvenu ustanovu prevezen je i muškarac koji je u 01:57 sati na uglu Vodovodske i Trgovačke ulice povređen vatrenim oružjem.

Noćas se dogodila i jedna saobraćajna nezgoda, u 22:34 sati u Bulevaru Despota Stefana, pri čemu je lakše povrede zadobio 24-godišnji muškarac, koji je prebačen u Urgentni centar.
Hitna pomoć je noćas imala 111 intervencija od kojih 12 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali srčani, sa bolom u grudima.
Juče je zabeleženo 125 intervencija Hitne pomoći od čega 28 na javnom mestu, uključujući jednu saobraćajnu nezgoda sa teškom traumom, koju je zadobio motociklista kada je pao sa motora, i povredu ubodom nožem u jednoj kafani.

Macura je navela i da je tokom jučerašnjeg dana zabeležen je veliki broj šlogova

Izvor: Tanjug

Podelite ovo sa prijateljima

Comments are closed.