UPOZORENJE – UPLATNICE ZA UPIS U PRIVREDNI REGISTAR NISU IZ APR-A

0

UPIS U PRIVREDNI REGISTAR – Privrednim subjektima ponovo ovih dana stižu koverte na adresu sa uplatnicom za upis u Privredni registar. Kako ovo asocira odmah na APR, mnoge firme su i ranije uplaćivale misleći da je obavezno, jer se navodi da će posle određenog roka, upis biti skuplji.

Radi se o privrednom društvu pod nazivom Digitalna platforma koje nudi upis na svoj sajt www.privredniregistar.rs, što nema nikakve veze sa APR-om niti je obavezno za preduzeća da upis urade.

Kao što se može videti na priloženim fotografijama, trenutno se „nudi“ upis za 4.500 dinara, a posle 12.10. naknada iznosi 15.000 dinara.

uplatnica-privredni-registar

foto: Beograd uživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar