UMESTO SVAKE – DVE NERADNE NEDELJE ZA PRODAVCE?

0

Nešto ranije pisali smo o predlogu da nedelja bude neradna za trgovce, o čemu je radna grupa trebalo da analzira sve aspekte uvođenja takvog pravila.

Jedna od alternativa tome je dve slobodne nedelje u mesecu, prva i poslednja, tvrde iz Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata. Očekuje se da se uskoro pokrene rasprava o ovom predlogu.

Ovime ne bi bili obuhvaćeni objekti koji zbog delatnosti moraju biti otvoreni, poput benzinskih stanica i apoteka.

POVEZANO: ZABRANA RADA NEDELJOM U PRODAVNICAMA – DA ILI NE?

izvor: ekapija

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar