UKIDA SE VANREDNO STANJE – ŠTA TO ZNAČI?

0

UKIDA SE VANREDNO STANJE – Danas bi trebalo da se usvoji ukidanje vanrednog stanja, što će stupiti na snagu dan kasnije, 7. maja. Neke mere su već ublažene, ali mnoge će ostati i nakon ukidanja vanrednog stanja.

Ukidanje vanrednog stanja pre svega znači ukidanje policijskog časa od četvrtka za sve. Takođe, vraća se gradski prvoz u Beograd, a od ponedeljka kreću sa radom vrtići i dnevni boravci za decu. U petak će biti otvoreni i tržni centri.

Mnoge mere i dalje ostaju na snazi jer je i dalje proglašena epidemija, a to će pre svega biti preporuke o socijalnoj distanci i korišćenje zaštitnih maski, posebno u prevozu i zatvorenim prostorima. Takođe, i dalje će na snazi biti zabrana javnih okupljanja, rada škola, bioskopa i pozorišta.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar