UHAPŠENI ČELNICI HRVATSKE FIRME KAMEO U BEOGRADU

0

U Beogradu su uhapšene tri osobe zaposlene u hrvatskoj firmi Kameo, direktor i zakonski zastupnik B.C, rukovodilac IT službe N.M, i N.M. zadužena za finansijske poslove. Kriviničnom prijavom obuhvaćen je i osnivač firme hrvatski državljanin V.M. koji je trenutno nedostupan srpskoj policiji.

Firma Kameo posluje u Beogradu putem aplikacije za prevoz putnika. Sumnja se da su uhapšeni utajili porez od oko 54,3 miliona dinara i pribavili imovinsku koristi od oko 13 miliona dinara. U Beogradu posluju sa oko 90 vozača.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar