UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE NA ULICI OPLJAČKAO ŽENU

0

Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su R.T. (1987), državljanina BiH, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i teška krađa.

Sumja se da je on u nedelju, 19. januara, od radnice u jednoj trgovinskoj radnji u Francuskoj ulici oduzeo 15.000 dinara, a potom pobegao.

Isti muškarac se sumnjiči da je 10. januara u podzemnom prolazu kod Palate Albanija prišao sa leđa jednoj ženi i oteo joj torbu. U torbi je bilo 110.000 dinara, 140 evra i dva mobilna telefona.

Njemu je određeno zadržavanje do 48h, a nakon toga će uz krivičnu prijavu biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI



Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar