UDVOSTRUČEN BROJ DECE KOJA SE LEČE OD VIRUSA U KBC „DRAGIŠA MIŠOVIĆ“

0

UDVOSTRUČEN BROJ DECE U KBC „DRAGIŠA MIŠOVIĆ“ – Za svega nedelju dana udvostručen je broj dece koja se leče u KBC Dragiša Mišović zbog korona virusa. Na lečenju je trenutno 44 deteta, od toga su šest beba, a u bolnici se nalazi i 26 majki.

Dve trećine pacijenata čine deca iz unutrašnjosti, a trećina je iz Beograda. Svi imaju blažu kliničku sliku i sledeća ideja jeste da se uključe regionalni centri da na dalje prate stanje dece.

Povezano:

NA INSTITUTU ZA ONKOLOGIJU ZARAŽENO 67 ZAPOSLENIH I 91 PACIJENT

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

50spinova-baneri-AFF-NOVO-300x250Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar