UDRUŽENJE CARGO SUTRA BLOKIRA GRADSKE ULICE

0

Udruženje građana CarGo, koje ima više od 120.000 članova, najavilo je  sutra 1. marta u 15h protest pod nazivom Budućnost digitalne Srbije – Borba protiv mafije.

Prema rečima predsednika ovog udruženja Aleksandra Vučića, razlog za ovakav vid protesta je to što drugačije ne može da se ukaže na probleme sa kojima se ovaj servis suočava poslednjih šest meseci, a posebno od usvajanja izmena Zakona o prevozu putnika.

Okupljanje vozila je na Novom Beogradu, kod hipermarketa Tempo, a odatle će kolona, u pratnji policije, krenuti u podne autoputem do Arene. Do centra će doći Bulevarom Mihajla Pupina, preko Brankovog mosta i Terazijskog tunela.

Najavljeno da će se na kratko zaustaviti ispred Skupštine grada, a onda se ulicom Kneza Miloša spuštaju do Nemanjine. Tamo će se organizatori skupa u 15h obratiti okupljenim građanima. Prema rečima Gubarinića, potvrđeno je da će povorku činiti preko 500 vozila, uključujući i kombije, čiji su vlasnici nedavno takođe organizovali protestnu vožnju ulicama Beograda.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar