UČENIK OSNOVNE ŠKOLE MAHAO PIŠTOLJEM, POLICIJA GA JURILA PO UČIONICAMA

0

Juče oko 7.30h u osnovnoj školi u Velikom Mokrom Lugu dogodio se incident pre početka nastave, koji se srećom završio bez ozbiljnijih posledica.

Učenik šestog razreda došao je naoružan u školu i mahao pištoljem, a nakon dojave u školu je došla i patrola policije. Nekoliko nastavnika izašlo je napolje da spreči ostale učenike da uđu u školu. Dečak je sa pištoljem trčao od učionice do učionice, a policija ga je uhvatila i savladala nakon desetak minuta.

Cela drama trajala je oko pola sata, a ono što je zabrinjavajuće jeste da ovo nije prvi slučaj da je isti dečak bio naoružan u školi.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar