U SREDU BROJNI POTROŠAČI BEZ VODE ZBOG RADOVA U DVE OPŠTINE

0

Za sredu, 22. januar, planirani su radovi na vodovodnoj mreži dve beogradske opštine, zbog čega će brojni potrošači biti bez vode.

Palilula od 8.00 do 16.00

Bez vode biće potrošači u ulicama: Kalovita, Jovana Isailovića, Hrvatska, Slavka Kolara, Olge Jovičić, Sutjeska blok, Suvopoljska, Partizanski blok ulica 2, kao i oklonim ulicama.

Umanjen pritisak osetiće potrošači u naselju Kotež.

Zvezdara od 8.00 do 18.00h

Bez vode biće potrošači u naseljima: Mirijevo 3 i Mirijevo 4.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar