U ČETVRTAK TOKOM CELOG DANA BEZ VODE U TRI OPŠTINE

0

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži za četvrtak, 23. januar, bez vode će biti brojni potrošači u tri beogradske opštine.

Savski venac od 8.30 do 22.00h

Bez vode biće potrošači u ulicama: Kneza Miloša (od Nemanjine do Drinske), Sarajevska (od Nemanjine do Drinske), Nemanjina (od Kneza Miloša do Sarajevske), Birčaninova (od Kneza Miloša do Sarajevske), Vojvode Milenka (od Kneza Miloša do Sarajevske), Miloša Pocerca (od Kneza Miloša do Sarajevske), Durmitorska (od Kneza Miloša do Sarajevske) i Drinska (od Kneza Miloša do Sarajevske).

Novi Beograd od 9.00 do 22.00h

Bez vode biće potrošači u ulici Jurija Gagarina (brojevi 219, 225 i 221-231).

Umanjen pritisak vode osetiće potrošači u bloku 45.

Palilula od 8.00 do 16.00h

Bez vode biće potrošači u ulicama: Lole Ribara, Borčanskih žrtava 1914, Petra Drapšina, 29. novembra, Branka Radičevića, JNA, Prelivačka, kao i u okolnim ulicama.

Umanjen pritisak vode osetiće potrošači u naselju Kotež.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar