U BEOGRADU OTVORENI PRVI SIMIT SARAYI LOKALI

3

U Beogradu je otvoreno prvih pet Simit Sarayi lokala, lokali poznatog tuskog lanca, a uskoro se očekuje otvaranje još dva lokala. U pitanju su turske pekarske đakonije a njihove proizvode možete potražiti na sledećim adresama:

 • Bulevar kralja Aleksandra 80,
 • Njegoševa 45,
 • Kralja MIlana 52,
 • Mileševska 2 i
 • Goce Delčeva 34.

Ostalo je da se otvore lokali u Čika Ljubinoj 9 i u Bulevaru kralja Aleksandra 208, što će biti u toku ove nedelje. Svečano otvaranje biće organizovano za desetak dana kada se otvore svi lokali.

Simit Sarayi ima lokale takođe u Londonu, Njujorku, Amsterdamu, Berlinu, Frankfurtu, Minhenu, Roterdamu, Bakuu.. a u ovim objektima možete naći kafu, ratluk, pite i još mnoge poslastice.

Pogledajte još:  GRADSKE VESTI


Izvor: E-kapija

Podelite ovo sa prijateljima

3 komentara

 1. Nevenka bodkovic on

  Vi radite kod njih? Preskupi su. A o kvalitetu necu ni da pricam. Ispod proseka. Kako pisete takve stvari? Pa i mi smo bili tamo !

 2. Odlicna ponuda, razlicita od drugih pekara u gradu. Izuzetan kvalitet proizvoda. Pite i bureci izuzetno ukusni, sendvici veliki napravljeni od kvalitetnih namirnica. Djevreci su zaista pun pogodak, pogotovo sa cokoladom za preporuku. Wrap specijal je izvanredan. Kolaci i gurabije a tek cookies se tope u ustima…sve na vrhunskom nivou

  • A ti Milice kao ne radis kod njih … pa bio sa i ja tamo i sve je preskupo a kvalitet nije ni blizu tim cenama cak je i ispod prosecne ponude u beogradskim pekarama. Za kafu za poneti sam dao 260 dinara pa strasno.

Ostavite komentar