TUNEL U SRPSKIM BOJAMA – GDE JE ZAVRŠILA ČUVENA NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA? (FOTO)

0

Ceo Beograd već neko vreme je okićen za predstojeće praznike i mnogi su primetili da „nedostaju“ zlatni lavirint i tunel u bojama srpske zastave sa Obilićevog venca.

Kao što smo već pisali, lavirint je našao svoje mesto u centru Obrenovca, a sada je i tunel postavljen i zasijao je, ali ne na Obilićevom.

Tunel u bojama srpske zastave postavljen je u centru Lazarevca, čime su sada sve beogradske opštine dobile novogodišnje dekoracije na centrima. Ujedno otvoren je i Trg Bajki, a program će trajati do 30. decembra.

GDE JE POSTAVLJEN ZLATNI NOVOGODIŠNJI LAVIRINT? (FOTO)

 

 

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar