TUČA RODITELJA PREKINULA VATERPOLO UTAKMICU, INTERVENISALA POLICIJA (VIDEO)

1

Kako preosi Sportski žurnal, a objašnjavajući video koji se brzo širi društvenim mrežama, utakmicu 14 godišnjaka Partizana i Beograda na Banjici prekinula je tuča roditelja na tribinama!

Deca su igrala na kvalifikacionom susretu regiona, a utakmicu je tuča na tribinama prekinula tri minuta pre kraja sa rezultatom 5:5. Ova utakmica u principu ništa ne rešava i biće nastavljena večeras.

Sportski žurnal prenosi da se na ovakvim mečevima roditelji teško kontrolišu, ali u ova tuča je zaista neviđena. Tukli su se i očevi i majke, a na kraju se završilo dolaskom policije i uzimanjem izjava.

Deca su za vreme tuče ostala u bazenu i po svedočenju ostalih u čudu posmatrala roditelje.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

1 komentar

  1. Marijana Grbic on

    Jeste uzasna sramota to sto se desilo samo bi bilo lepo da neko dodje do odgovora sta je sa novcem koji je dat za kotizaciju?Deca uredno daju novac koji sluzi za placanje sudija,obezbedjenja,i dezurstvo zdravstvenih radnika.Od svih navedenih prisutne su bile samo sudije.Nije bilo obezbedjenja ni zdravstvenih radnika.U toku utakmice dete je bilo lakse povredjeno u bazenu(isecena usna nakon udarca) ali nije bilo nikoga dapruzi prvu pomoc.

Ostavite komentar