TUČA PUTNIKA I VOZAČA NA OKRETNICI AUTOBUSA

0

Juče 23. marta oko 17h došlo je do incidenta na okretnici autobusa 703 u Ugrinovcima kada je došlo do fizičkog obračuna jednog od putnika sa vozačem. Na lice mesta je izašla i ekipa policije.

Kako Blic prenosi, dva autobusa se uopšte nisu pojavila, a zatim je došao treći, ali je vozač rekao putnicima da ima problem sa vratima, zbog čega ni treći polazak ka gradu nije realizovan. Nakon skoro dva sata čekanja, na okretnicu je stigao i četvrti autobus, ali vozač nije želeo da krene jer je ispao iz reda vožnje.

Revoltirani zbog čekanja prevoza, prvo je došlo do verbalnog obračuna jednog od putnika sa vozačem, koji se pretvorio u fizički obračun. Prema rečima jedne putnice, vozač je pozvao svoje prijatelje koji su pretukli čoveka, a zatim seli u automobil i odvezli se. Nakon toga, stigla je i policija koja je prisutnima uzela izjave.

Međutim, iz GSP-a su za Blic naveli da je do incidenta došlo, kao i da je muškarac starosti oko 40 godina napao vozača autobusa na liniji 703 na okretnici u Ugrinovcima, a da je napadač pobegao pre dolaska policije.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar