50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

TRAŽI SE BUDUĆI SPONZOR ZA „ARENA BEOGRAD“

0

Komisija za sprovođenje javnog poziva za izbor naslovnog sponzora „Arene Beograd” objavila je danas poziv za izbor budućeg sponzora ovog objekta, koji će mu, između ostalog, dati i novo ime.

– Ovaj objekat je jedan od simbola današnjeg Beograda, a u njeumu su bile i biće održane sve najveće sportske, kulturne, pa čak i privredne i političke manifestacije – rekao je gradonačelnik Siniša Mali.

On je podsetio da je u „Areni Beograd” održano Evropsko prvenstvo u vaterpolu, Evropsko prvenstvo u atletici, Ministarski samit OEBS-a…

– Ugostila je velika svetska muzička imena, ali i svetske državnike. Retko koji grad u regionu može da se pohvali ovako velelepnim zdanjem i zato pozivamo sve kompanije da se jave na ovaj javni poziv – istakao je Mali.

Prema oglasu objavljenom u dnevnom listu „Politika”, budući sponzor, između ostalog, ima pravo da promeni naziv objekta, tako što će sadašnjem imenu „Kombank Arena” dodati ime svog brenda. Isto tako, sponzor će moći da postavi oznake sa novim nazivom u unutrašnjosti objekta i kontroliše zaključivanje ugovora sa ostalim sponzorima. Kako se navodi, pravo učešća na javnom pozivu imaju domaća i strana pravna lica.

U daljem tekstu oglasa se kaže da prijava mora da sadrži novčani deo, koji ne može biti manji od milion evra, zatim naturalni deo, koji se odnosi na postavljanje dva video-zida na spoljnoj fasadi „Arene”, čija cena sa svim troškovima ne prelazi 1,3 miliona evra, kao i predlog imena objekta.

Prijave se podnose Komisiji za izbor naslovnog sponzora privrednog društva „Arena Beograd”, u roku od 30 dana od dana objave javnog poziva, a istog dana će se obaviti i otvaranje prijava, dok će se javna licitacija obaviti narednog dana. Kao početna licitaciona vrednost uzeće se pojedinačno najviša ponuda.

Odluku o dodeli ugovora komisija će doneti u roku od 10 dana od dana okončanja licitacije. Sva prava koje stiče sponzor, po osnovu sponzorskog ugovora, ograničena su na period od pet godina od dana preciziranog ugovorom o sponzorstvu.

izvor: beograd.rs

Podelite ovo sa prijateljima

Comments are closed.