SUZBIJANJE KOMARACA SA ZEMLJE DANAS U DVA TERMINA

0

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP Gradska čistoća obavljaće u utorak, 4. jula, sizbijanje odraslih formi komaraca sa zemlje i to u dva termina.

U terminu od 19.00 akcija će se obavljati u naseljima: Stara Karaburma, Višnjica, Višnjička banja, Karaburma 2, Mirijevo, Medaković, Konjarnik, Šumice, Lekino brdo, Voždovac, Braće Jerković i naselje Stepa Stepanović.

U terminu od 21.00 akcija će se obavljati na lokacijama: Ada Huja, Višnjička Banja, Višnjica Selo, Slanci, Veliko Selo, deo Višnjice ispod Lešća, Novo groblje, Zvezdarska šuma, Šumice, Banjička šuma, Centralno groblje, SC „Jajinci“, Bežanijsko groblje, Mali zbeg, Lešće, Ritopek, Vinča i Grocka uz Dunav.

viber-baner-poziv-beograduživo

 

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar