SUZBIJANJE KOMARACA SA ZEMLJE, 16. SEPTEMBAR

0

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine vršiće danas, 16. septembra, u dva termina suzbijanje odraslih komaraca uređajima sa zemlje.

Tretmani će se sprovoditi na sledećim lokalitetima:

  • od 18 časova – Popova bara 1, Popova bara 2, Borča 1, Borča 2 i Mali Zbeg
  • od 21 čas jezero Veliko blato, Grga Andrijanović, Sava Kovačević, Jojkićev Dunavac, Blok Branka Momirova, groblje Mali Zbeg, Ada Ciganlija i Makiš, navodi se u saopštenju JKP „Gradska čistoća”.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.
SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!
GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.
VAŽNI TELEFONI: Važni telefonis svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.
KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!
BEOGRADSKE PRIČE: kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.
BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar