SUZBIJANJE KOMARACA IZ VAZDUHA I SA ZEMLJE, 29. JUL

0

U sredu, 29. jula, obavljaće se suzbijanje odraslih formi komaraca i iz vazduha i sa zemlje. Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine već su obavile jednu akciju zaprašivanja sa zemlje u 4h, a nataviće večeras u 19h i 21h. Zaprašivanje iz aviona obavljaće se u terminu od 18h do 20.30h.

Večernja akcija od 19h: Umka 1, Umka 2, Ostružnica 1, Ostružnica 2, Ledine 1, Ledine 2, Ledine 3, Surčin 1, Surčin 2, Blok 44 i 45, Blok 70 i 70A, Blok 71 i 72, Zemunski kej i Staro sajmište, Belvil, Dorćolski kej, Beograd na vodi, Zemun Gornji grad, Zemun Donji grad;

Večernja akcija od 21h: SC Surčin, naselje Ključ, naselje Soko salaš i Zelengorsku ulicu, Boljevce, Progar, Bojčinsku šumu, nasip od Bloka 45 ka Ostružničkom mostu, Surčinsko polje, Vinogradsku ulicu, Blok Zage Malivuk, Blok Branka Momirova, Dunavac, Besni Fok, Vrbovski, Preliv, Kovilovo, Jabučki i Glogonjski rit i jezero Veliko blato.

Avionski tretman suzbijanja komaraca od 18 do 20.30h:

  • obala Save od Ušća ka blokovima 44 i 45 i od blokova ka Ostružničkom mostu, Surčinsko polje, obala Save ka Boljevcima, Nautičkom selu i Progaru;
  • Ada Ciganlija, Ada Međica, Makiško polje, Ostružnica;
  • Umka, Pećinci, Velika Moštanica, Mala Moštanica, Barič;
  • Paradajz ostrvo, Višnjica, Slanci, Veliko Selo, deo Vinče;
  • Ada Huja, Rospi ćuprija, Mirijevo – Badine, Mokroluška padina;
  • Surčin – SC Surčin, Jakovo, Boljevci – jezero Živača, Progar, Bojčinska šuma

viber-baner-poziv-beograduživo

 

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar