SUTRA ZBOG RADOVA BEZ VODE U TRI OPŠTINE

0

Kako je navedeno u saopštenju JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, zbog radova na vodovodnoj mreži potrošači opštine Zvezdara sutra (petak, 07. decembar) će od 8.30 do 16 sati ostati bez vode u sledećim ulicama: Bulevaru kralja Aleksandra (između ulica Koste Trifkovića i Ustaničke) i u ulicama Luneta Milovanovića, Gusinjskoj, Vladimira Gortona, Virpazarskoj, Kneza Mutimira, Darosavačkoj, Madridskoj i Živka Davidovića.

Takođe, sutra na opštini Novi Beograd od 8 do 16 sati bez vode će biti potrošači u Surčinskoj ulici (od kružnog toga u Ulici dr Ivana Ribara do ugla ulica Surčinske i Dobanovačke) i naselju Ledine.

Takođe zbog radova, na opštini Voždovac od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Vojislava Ilića (neparna strana, između ulica Dorjanske i Gospodara Vučića) i Stevana Sremčevića.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom biće obezbeđena su auto-cisterne. Iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Sve dodatne informacije možete dobiti u Kontakt centru JKP Beogradski vodovod i kanalizacija na telefon 3606-606,

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar