STIGLI KONTEJNERI NA KARTICE – ŠTA KAŽU SUGRAĐANI? (FOTO)

1

KONTEJNERI NA KARTICE – Ovih dana određeni sugrađani imali su prilike da se susretnu sa novim, modernim kontejnerima za odlaganje đubreta. Prvi koji imaju priliku da isprobaju iste jesu stanari Njegoševe ulice sa Vračara, a prema prvim komentarima na društvenim mrežama, sugrađani nisu oduševljeni. U nastavku pogledajte kako sistem izgleda.

U pitanju je pilot projekta JKP Gradska čistoća, a pomenute posude za odlaganje smeća biće postavljene do kraja meseca. Kontejeneri funkcionišu po principu otvaranja i zatvaranja na karticu, koju poseduju isključivo stanari.

Predlog je da bude od jedne do tri kartice po stanu i one će se deliti besplatno. Ideja je da kartice imaju samo stanari mimo zaposlenih u poslovnom prostoru. Na taj način bi trebao da se reši problem natrpanih kontejnera i ostavljanog đubreta.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. Ja se bih glupirao i trosio pare na s…. zbog prenatrpanih kontejnera, vec bih u tom slucaju stavio vise običnih ili slao češće đubretare da isprazne kontejnere u tim zonams. Isto tako bih i sa gradskim prevozom, stavio vise autobusa na određene linije.

Ostavite komentar