STARI GRAD I SAVSKI VENAC U SREDU BEZ VODE

0

Za sredu, 15. januar, planirani su radovi na vodovodnoj mreži dve beogradske opštine – Stari grad i Savski venac, zbog čega će brojni potrošači biti bez vode.

Stari grad od 8.00 do 20.00h

Bez vode biće ulice: Džordža Vašingtona (od Bulevara despota Stefana do Takovske), Generala Lešjanina, Stevana Sremca, Hilandarska, Đure Daničića, Šafarikova, Jelene Ćetković i okolne ulice.

Savski venac od 8.00 do 22.00h

Bez vode biće ulice: Šekspirova, Maglajska, Ružićeva, Jezdićeva, Dr Milutina Ivkovića (od Šekspirove do Maglajske) i Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića (od Dr Milutina Ivkovića do Ljutice Bogdana).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom biće obezbeđene auto-cisterne.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar