STANJE U GRADU PRED NAJDUŽI POLICIJSKI ČAS (FOTO)

0

POLICIJSKI ČAS STANJE U GRADU – Kao što je i najavljeno, danas u 17h počinje najduži policijski čas koji će trajati sve do ponedeljka 13. aprila u 05h ujutru, dakle ukupno 60 sati. 

Kako su objasnili iz Kriznog štaba i Vlade, mere su pooštrene jer se prethodnih nedelja pokazalo da su subota i nedelja dani kada je na ulicama, u parkovima, i izletištima poprilična gužva, jer građani, kako su naveli, ne poštuju pozive da i van policijskog časa ostanu kod kuće, osim onih koji rade i koji idu u nabavku.

Počev od danas u 17h pa narednih 60 sati biće zatvorene prodavnice, pekare, apoteke i ostale uslužne delatnosti. Kupovinu svih neophodnih potrepština građani mogu da obave još danas do 15 časova, kada se zatvara većina marketa i apoteka. Nakon 17h na ulicama mogu biti samo oni sa posebnim dozvolama, a više o tome možete pročitati klikom na link ovde.

Podsetimo, vlasnicima kućnih ljubimaca dozvoljena je šetnja u krugu od 200 metara od mesta prebivališta u trajanju od 20 min, u subotu i u nedelju od 8 do 10 časova ujutru, kao i svakog dana između 23 časa i jedan čas posle ponoći.

Od ranog jutra, na gradskim ulicama se može videti veći broj građana odnosno redovi ispred banaka i pošti, zbog isplate penzija, ali i redovi ispred marketa i pekara. Fotografije koje smo zabeležili možete pogledati u nastavku.

foto: Beograd uživo – Red ispred Komercijalne banke

foto: Beograd uživo

foto: Beograd uživo

foto: Beograd uživo

foto: Beograd uživo – Red za poštu u tri ulice na Karaburmi

foto: Beograd uživo – Red za poštu u tri ulice na Karaburmi

foto: Beograd uživo – Red ispred lokalne prodavnice

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

50spinova-baneri-AFF-NOVO-300x250

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar