STALNA NOVČANA POMOĆ ZA RODITELJE SA VIŠE DECE – PRIJAVA U TOKU

0

Iz Sekretarijata za socijalnu zaštitu saopšteno je da od danas roditelji trojki, četvorki, petorki, šestorki i duplih blizanaca mogu podneti zahtev za ostvarivanje prava na stalnu novčanu pomoć.

Zahtev i potrebna dokumentacija podnose se u Gradskom centru za socijalni rad, Ruska ulica 4, a za sve dodatne informacije o tome koja dokumentacija je potrebna roditelji se mogu obratiti na broj 011/2650-329.

Ukoliko su deca predškolskog uzrasta roditelji dobijaju jednu prosečnu zaradu, roditelji dece osnovaca dve prosečne zarade, a ukoliko su deca u srednjoj školi dobijaju se tri prosečne zarade.

izvor: Blic

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar