ŠTA ĆE SADRŽATI NOVI DIPLOMATSKI KLUB U BEOGRADU?

0

U Beogradu će ponovo biti otvoren Diplomatski klub, luksuzni hotel sa preko 4.500 kvadrata. U ove svrhe biće rekonstruisan trenutno ruiniran i zapušten objekat, preko puta hotela Mladost u Bulevaru oslobođenja.

Kako prenose Večernje novosti, Đoko Krivokapić, direktor državnog preduzeća Dipos, je rekao da će Diplomatski klub imati razne sadržaje: od teniskih terena, baknet sala, hala za balove, muzičke priredbe, restoran kapaciteta 400 osoba, luksuzni velnes i spa centar sa saunom, sale ze vežbanje, teretane, zatovreni bazen, dečije igraonice, kozmetičke salone.

On je takođe izjavio da je investicija vredna pet miliona evra i da će se graditi iz sopstvenih sredstava, bez zaduživanja. Ono što smatraju najbitnijim jeste to što će država dobiti svoj objekat za svečane prijeme i slične manifestacije, pa neće morati da se iznajmljuju hotelske sale.

Za potrebe izgradnje Diplomatskog klupa, firma Dipos raspisala je konkurs za idejno rešenje, a prvo mesto u junu je odneo rad Dejana Miljkovića i Miloša Stojkovića sa saradnicima. Procenjuje se da će Diplomatski klub biti gotov za godinu dana.

info: Večernje novosti

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar