ŠTA ĆE BITI SA PLAĆENIM ĐAČKIM EKSKURZIJAMA?

0

PLAĆENE ĐAČKE EKSKURZIJE – Iako su pojedine agencije vratile roditeljima uplaćen novac za rekreativnu nastavu i ekskurzije, određene agencije to još uvek nisu učinile. Iz Ministarstva prosvete još uvek nemaju zvaničan stav po pitanju nerealizovanih ekskurzija.

Kako piše portal Nova ekonomija, u jednoj beogradskoj školi roditeljima je poručeno da je novac na računima hotela i da se predlaže da se na ekskurzije ide u septembru, dok je Udruženje turističkih agencija Srbije predložilo rešenja za problem sa đačkim turizmom.

Oni predlaži da se sva dogovorena odnosno uplaćena putovanja realizuju čim se za to steknu uslovi, a najkasnije do kraja 2020. godine. Poenta je izbeći otkazivanje putovanja i aktiviranja menica agencija jer bi to uzrokovalo bankrot mnogih agencija.

Portal E-kapija prenosi da je ovo izvodljivo jedino ukoliko Ministarstvo prosvete odobri potpisivanje aneksa ugovora koji bi obezbedio nove termine i uslove putovanja, kao i da smanji ustanovljeni minimalan broj dece po odeljenju za realizaciju ekskurzija i nastave u prirodi.

GRAĐANI ZABRINUTI – KAKO ĆE SVI STIĆI DA SE PRIJAVE ZA ISPLATU 100 EVRA?

Izvor: Nova ekonomija, 021.rs, E-kapija

POGLEDAJ JOŠ: INFO

50spinova-baneri-AFF-NOVO-300x250


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar