SNEG U BEOGRADU – SAOBRAĆAJ FUNKCIONIŠE, DVE LINIJE PREVOZA SKRAĆENE

0

Od jutros na ulicama Beograda je 24 kamiona za čišćenje puteva više nego sinoć i prema informacijama iz grada, saobraćaj trenutno funkcioniše normalno. Svi glavni putni pravci i saobraćajnice u Beogradu su čiste i trenutno nigde nema zadržavanja.

Snežne padavine trenutno prave nešto veće probleme u podavalskim naseljima, u Barajevu i na Kosmaju. Sve linije gradskog prevoza voze kao i pre snežnih padavina, osim što će linije 407 i 312 saobraćati na skraćenoj trasi.

Na ulice Beograda posuto je 1230 kilograma soli, a pored ekipi Beograd puta u dve smene rade i ekipe Gradskog zelenila Gradske čistoće.

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJ

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar