SLUČAJ PAUKA I BEBE – PROTIV MAJKE PODNETA PRIJAVA, ONA TVRDI DA NIJE POGREŠILA

0

Kao što smo pisali, u nedelju uveče dogodio se incident kada je pauk Parking servisa odneo nepropisno parkiran automobil na Dorćoluu kojima je u tom trenutku bila šestomesečna beba. Parking servis je podneo prijavu Gradskom centru za socijalni rad zbog zanemarivanja deteta protiv majke deteta.

U reakciji na našu vest mnogi su pisali da se „ne zna ko je luđi“ i povela se rasprava o odluci roditelja da ostavi šestomesečnu bebu u kolima. Majka je i sama izjavila da je auto ostavila na nekoliko minuta i da nije uradila ništa nepromišljeno, jer to isto mnogi roditelji praktikuju. Na pitanje šta bi bilo da je auto neko ukrao, ona smatra da bi „lopovi odustali u toj nameri da su videli bebu, za razliku od radnika Parking servisa„.

U saopštenju Parking serivsa, koje je u celosti preneo Blic, stoji da je od trenutka opažanja nepropisno parkiranog vozila, do početka postupka uklanjanja prošlo 15 minuta. Takođe, u svoju odbranu kažu da je bio mrak, a da se iz vozila nije čuo nikakav šum ili plač, koji bi ukazao da se u njemu nalazi beba.

auto-pauk-dorćol

foto: promo/Parking servis/Blic

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar