SKYLINE – POČINJE IZGRADNJA NOVOG SIMBOLA BEOGRADA

0

Na Novom Beogradu u poslovnom parku Airport City svečano je najavljen početak izgradnje savremenog kompleksa Skyline koji će se nalaziti na atraktivnoj lokaciji u Ulici kneza Miloša. Ovaj kompleks će se prostirati na mestu nekadašnjeg Saveznog ministarstva unutrašnjih poslova a investitori i gradonačelnik smatraju da će on postati nov simbola grada Beograda.

Investitori takođe tvrde da će ovaj kompleks biti jedan od najprepoznatljivijih obeležja Beograda. Kompleks će imati tri kule i više od 100.000 kvadratnih metara stambenog, poslovnog i maloprodajnog prostora na jednoj od naprestižnijih lokacija u gradu. Takođe će imati podzemnu garažu na više nivoa koja će biti dostupna svim posetiocima ovog kompleksa. Ono što će krasiti Skyline jeste elegantna arhitektura i savremeni koncept stanovanja i poslovanja.

U okviru ovog stambeno-poslovnog kompleksa nalaziće se i maloprodajna i poslovna zona Skywalk. Park Gazela će biti preuređen a investitori najavljuju da će park koji se nalazi na kraju Sarajevske ulice, kao i Ulice kneza Miloša, postati zelena oaza u kojoj će svi sugrađani moći da uživaju.

Izvršni direktor kompanije AFI Europa Adir El Al, glavni investitor ovog projekta vrednog preko 200 miliona evra, rekao je da se još ne zna tačno koliko će koštati stanovi, ali da je verovatno da će parirati onima u Central gardenu u centru Beograda. Tamo je kvadrat 2.150 evra plus PDV.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar