SKINULI I TUKLI MUŠKARCA, A POTOM GA ZAKOPAVALI U SNEG I TRAŽILI NOVAC

0

Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su B.G. (1985), D. Đ. (1986) i N. S. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznude.

Sumnja se da su oni u januaru ove godine u perionici u Beogradu, koja je u vlasništvu jednog od osumnjičenih, tukli i maltretirali jednog muškarca, tako što su mu skinuli odeću i udarali ga rukama, nogama i lopatom po glavi i telu.

Nakon toga su ga, kako se sumnja, zatrpavali u sneg i zahtevali od njega da im u roku od sedam dana spremi novac u iznosu od 3.000 evra, na ime nepostojećeg duga, a osumnjičeni su ceo događaj i snimili preko mobilnog telefona.

Oštećeni je zadobio telesne povrede, a lekarima je, kako se sumnja po zahtevu osumnjičenih, rekao da su ga tukli nepoznati narkomani.

Osumnjičeni su, nakon toga, pozivali preko telefona i tražili novac u iznosu od 15.000 evra, tvrdeći da je reč o kamati i glavnici neostojećeg duga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar