ŠEST KORISNIKA DOMA I DIREKTORKA ZARAŽENI, OSTALI U IZOLACIJI

0

Šest korisnika privatnog doma Doživeti stotu u Zemunu i direktorka ove ustanove u bolnici su zbog potvrđenog korona virusa.

Ostatak medicinskog osoblja iz doma upućen je na samoizolaciju, te se o 19 korisinika koji su ostali u domu, do juče brinuo jedan volonter. On inače nije medicinski radnik, pa su iz ovog doma uputili dopis Ministarstvu rada kako bi pronašli neki stručan kadar da upute na rad u dom, dok njihovo osoblje ne izađe iz samoizolacije. Pomoć je stigla i u domu se pored volontera nalazi sada i mlada medicinska sestra.

izvor: Novosti

Povezano:

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE

TELEFONI ZA PREGLED I TESTIRANJE NA KORONA VIRUS

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar