SELI SE MUZEJ NIKOLE TESLE U ZGRADU BIVŠE ŽELEZNIČKE STANICE?

1

Direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić, prilikom ceremonije vraćanja grba Kraljevine Srbije na zgradu bivše Glavne železničke stanice, potvrdio je i preseljenje muzeja Nikole Tesle.

On je potvrdio da će Muzej Nikole Tesle iz Krunske ulice biti premešten baš u zgradu Stare železničke stanice.

Nije potvrđeno kada se očekuje preseljenje, ali je rečeno da se radi na projektu unutrašnjeg uređenja, pa se pretpostavlja da će to biti završeno nakon kompletne rekonstrukcije zgrade.

izvor: Novosti

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. Ima li nešto u ovom gradu što neće biti izmešteno? Ovaj grad bi trebalo da postoji zbog ljudi koji u njemu zive a ne zbog turista koji jednom u životu zalutaju u ove krajeve niti radi šačice onih koji nisu imali igračke kad su bili mali pa se sad igraju. Građani ovog grada nisu LEGO figurice.

Ostavite komentar