SAHRANA OLIVERA IVANOVIĆA U BEOGRADU

0
Pomen tragično preminulom Oliveru Ivanoviću održaće se sutra u 12:30h na Novom groblju u Beogradu, a biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana. Opelo će biti održano u crkvi Svetog Nikole, u okviru samog groblja.

Kada se neko sahranjuje u Aleji, procedura je takva da se grobno mesto određuje na sam dan pogreba, kako objašnjavaju iz JKP Pogrebne usluge. Ali, po svemu sudeći, Oliver Ivanović će biti sahranjen na grobnom mestu pored proslavljenih glumaca Velimira Bate Živojinovića, Milorada Mandića Mande, nedaleko od Dragana Nikolića. Tokom popodneva treba da bude dopremljeno njegovo telo iz Kosovske Mitrovice u kapelu na Novom groblju.

Da podsetimo, Ivanović je ubijen juče ispred svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici, a obdukcija je pokazala da je u njega pucano iz pištolja duga devetka. Pogođen je sa šest hitaca. Direktor kosovske policije Špend Mađuni izjavio je da je formirana specijalna jedinica koja se bavi istragom ovog ubistva.

Napadači još nisu pronađeni, a kosovska policija ponudila je 10.000 evra svakome ko dostavi informacije o napadačima na Ivanovića. Policija je pronašla automobil Opel astra zapaljen u blizini mesta atentata, u Ulici vojvode Putnika. Prema njihovim rečima, sumnja se da su ga ubice koristile kao vozilo za bekstvo sa lica mesta.

Pogledajte još:  GRADSKE VESTI

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar