SA TERASE ISPALIO U VAZDUH 30 HITACA IZ AUTOMATSKE PUŠKE

0
Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su mladića S.D. (23) zbog sumnje da je sinoć u beogradskom naselju Zemun Polje, sa terase stana, ispalio u vazduh oko 30 hitaca iz automatske puške.
Sumnja se da je on tu pušku sa pet praznih okvira i tri okvira sa 90 metaka sakrio u stanu svog oca, koji živi u istoj zgradi. Policija je prilikom pretresa stana, pored automatske puške pronašla i nastavak za tromblonsku minu.
Mladiću je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar