RADOVI NA SAVSKOM VENCU, NEKOLIKO ULICA SE ZATVARA

0

JKP Beogradske elekrate izvodiće radove na Savskom vencu zbog čega će biti izmenjen režim saobraćaja u nekoliko ulica i raskrsnica. Radi se po sledećim fazama:

Faza 17 do 9.12. – zatvaranje saobraćaja u Zvečanskoj, od Surduličke do Prilepske. Zatvara se i raskrsnica ulica Zvečanske i Prilepske ulice.

Faza 18 do 15.12. – zatvaranje saobraćaja u Gornjačkoj, od Zvečanske do Humske. Izmenjen je i režim saobraćaja na raskrsnicama ulica Zvečanske. Ova faza trajaće do 15. decembra.

Faza 19 do 30.12. – zatvaranje saobraćaja u Gornjačkoj, od Humske (donje) do Humske (gornje), i na raskrsnici ulica Gornjačke i Humske (gornje). Ova faza trajaće od 16. do 30. decembra.

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar