RADOVI NA SAVSKOM TRGU – ZATVORENE ULICE I ALTERNATIVNI PRAVCI

0

Tokom nove faze raodva na rekonstrukciji Savskog trga, za saobraćaj će biti zatvorene sledeće ulice:

  • Nemanjina od Sarajevske do Savskog trga;
  • Savska od Savskog trga do Risanske;
  • Karađorđeva od Savskod trga do Mihaila Bogićevića.

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji saobraćajnice na obodu Savskog trga (Ulica Karađorđeva na delu od ulice Savskog trga do Ulice Mihaila Bogićevića, Nemanjina od Sarajevske do Savskog trga i Savska od Savskog trga do Risanske), doći će do izmene režima saobraćaja u periodu od 29.2. do 5.4.2020. godine.

Saobraćaj u smeru od Mostarske petlje prema Autobuskoj stanici i Karađorđevoj ulici obavljaće se ulicama Savskom – Nikolaja Kravcova – Bulevarom Vudroa Vilsona – Karađorđeva.

Saobraćaj u smeru od Slavije prema Novom Beogradu obavljaće se ulicama Nemanjinom – Balkanskom – Gavrila Principa – Kraljevića Marka – Karađorđevom – Stari savski most.

POVEZANO:

OBUSTAVA SAOBRAĆAJA NA SAVSKOM TRGU – SVE IZMENE U PREVOZU NA JEDNOM MESTU

*Lička ulica biće zatvorena za saobraćaj, osim za vozila javnog prevoza

Saobraćaj u smeru od Slavije prema Sajmu obavljaće se ulicama Nemanjinom – Resavskom – ( preko Miloša Pocerca, Vojvode Milenka ili Birčaninove) Kneza Miloša – ( preko Miloša Pocerca ili Vojvode Milenka) – Savska Mostarska petlja – Sajam.

Saobraćaj u smeru od Karađorđeve (Starog savskog mosta) prema Sajmu obavljaće se ulicama – Bulevar Vudroa Vilsona – Nikolaja Kravcova –– Savska – Mostarska petlja – Sajam.

Upućen je apel na vozače da izbegavaju smer kretanja Stari savski most – Slavija, već da se koriste alternativni pravci – most Gazela i Brankov most.

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar