RADOVI NA NOVOM BEOGRADU – KAKO ĆE IZGLEDATI POSLOVNI CENTAR SIRIUS?

0

POSLOVNI CENTAR SIRIUS – Na Novom Beogradu se uveliko radi na novim projektima i poslovnim zgradama, a jedan od njih je i poslovni centar Sirius, koji se nalazi na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Ulice antifašističke borbe u bloku 43. Radovi na izgradnji ovog kompleksa počeli su krajem 2015. godine, a nedavno su počeli radovi na drugoj poslednjoj fazi izgradnje.

Kompleks će biti bruto površine 18,568.29 m2, od čega su: 12,333.43 m2 nadzemno i 6,234.86 m2 podzemno (2 nivoa garaže sa 206 parking mesta). Sastojaće se iz dva podzemna nivoa, prizemlja i 8 spratova. Radove izvodi austrijska firma Strabag. Rok za završetak radova je avgust 2020. godine.

Kako će ovaj kompleks izgledati pogledajte u nastavku.

View this post on Instagram

Evo kako će izgledati Sirius 2- rok promenjen: Bulevar Milutina Milankovića u prethodnim godinama, postao je veliko gradilište poslovnih centara, a samo u ovom trenutku u toku je izgradnja 4: Navigator center (faza 2), NCR poslovnog centra i kampusa, poslovnog kompleksa Gtc Green Heart i poslovnog centra Sirius (faza 2). Radovi na izgradnji ovog poslovnog kompleksa, počeli su još krajem 2015 godine, a zvaničan završetak prve faze bio je 30.6.2017. godine. Nakon duže pauze, početkom prošle godine usledili su i radovi na drugoj, poslednjoj fazi izgradnje ovog kompleksa. U pitanju je objekat bruto površine 18,568.29 m2, od čega su: –  12,333.43 m2 nadzemno –  6,234.86 m2 podzemno ( 2 nivoa garaže sa 206 parking mesta). Objekat će se sastojati iz dva podzemna nivoa, prizemlja i još 8 spratova. Radove na izgradnji izvodi Austrijska firma ,,Strabag", međutim iako su radovi na prvoj fazi izvođeni vrlo brzo i dinamično, to nije slučaj i sa drugom. Prvobitan rok koji planiran za završetak 2 faze je bio mart ove godine. Međutim, dosta dugo izvodili su se žemljani i radovi na podezemnim etažama, pa je izvođaču naložen novi rok- avgust 2020 do koga se iz kompanije nadaju da će radovi biti završeni. Za izradu projekta i tehničku dokumentaciju zadužena je kompanija ,,Mašinoprojekt Kopring". Precizni renderi eksterijera i enterijera objekta, trenutno se ne mogu videti, a dalja razreda očekuje se u narednom periodu. Svakako, u planu je da unutrašnjost objekta bude u potpunosti slična sa prvom fazom, čije enterijere možete videti na preostalih 8 slika. Objekti prve faze zauzimaju ukupnu površinu od 26 600 , a dva objekta poseduju i garažu sa 175 parking mesta. Izvođač radova i projektant, takođe su isti kao i u trenutnoj, drugoj fazi. Zakupci u okviru prve faze: 1 DELHAIZE SERBIA 2 ERSTE BANK a.d. NOVI SAD
3 S-RENT 4 S-Leasing 5 STRABAG 6 ShowingTime
7 UBConnect Int 8 MILENIJUM OSIGURANJE
9 BASIQ.IO DOO BEOGRAD
10 PLAY SOCCER GROUP 11 SKYOPERATIONS 12 SSG FOOD GROUP
13 GATEGROUP SERVICES

A post shared by beogradski projekti (@beogradskiprojekti) on

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar