RADOVI NA CERAKU – BEZ GREJANJA BROJNI POTROŠAČI

0

Kako stoji u zvaničnom saopštenju, zbog neophodnih radova na magistralnom toplovodu u ulici Carski venac, brojni potrošači koji se toplotnom energijom snabdevaju iz toplane Cerak biće bez vode.

Bez grejanja i potrošne tople vode biće naselja: Cerski i Vinogradski venac, delovi naselja Stari Cerak, Bele vode, Žarkovo i Julino brdo. Bez vode će biti i potrošači u ulici Vidikovački venac od broja 75 do 108 i u ulici Pilota Mihajla Petrovića 79 i 79a.

Očekuje se da grejanje proradi u subotu, 11. januara u ranim jutarsnjim časovima.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar