RADNO VREME ZA PRVI MAJ

0

Svi se trudimo da kupovinu pre praznika obavimo na vreme, ali uvek ostane nešto što smo zaboravili. Iz tog razloga, svi veći marketi, prodavnice i tržni centri rade za prvi maj ili redovno ili po malo izmenjenom režimu.

Konkretno, sve IDEA prodavnice u Beogradu će biti otvorene od 7h do 15h sigurno, a veliki broj njih je otvoren po uobičnajnom radnom vremenu.

Za mnoge Maxi markete prvi maj je neradan dan, tako da savetujemo da na ovom spisku pogledati tačno po adresi koja radnja će raditi i do koliko sati.

Svi tržni centri u gradu rade sasvim uobičajno za 1. i 2. maj. Iz Sekretarijata za privredu kažu da trgovinski, zanatski i ugostiteljski objekti rade po utvrđenom prazničnom rasporedu, što znači da prvog maja mogu biti zatvoreni, dok drugog maja moraju najmanje raditi do 12h.

Benzinske stanice u gradu radiće sigurno od 6h do 20h, dok će one na državnim putevima I i II reda, kao i na opštinskim putevima na teritoriji Beograda raditi 00-24.

Apoteka Beograd kao i uvek ima dežurne apoteke koje će raditi 00-24 i za vreme praznika i to u ulicama: Nemanjina 2, Kralja Milana 9, Goce Delčeva 30 i Glavna 34.

Podelite ovo sa prijateljima

Comments are closed.