50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

RADNO VREME U BEOGRADU ZA DAN PRIMIRJA

0

U ponedeljak 11. novembra obeležava se Dan primirja u Prvom svetskom ratu, a kako je u pitanju neradni dan, u nastavku su informacije o radnom vremenu u Beogradu.

PRODAVNICE

Radnje koje obavljaju zanatsku i trgovinsku delatnost, dežurni prodajni objekti nespecijalizovanih trgovinskih formata, pretežno prehrambenog asortimana (hipermarketi, supermarketi, superete, mini-marketi i slično), danas moraju raditi najmanje od 9h do 12h.

U ponedeljak, 11. novembra, dežurni prodajni objekti nespecijalizovanih trgovinskih formata, pretežno prehrambenog asortimana (hipermarketi, supermarketi, superete, mini-marketi i dr.) moraju da rade najmanje od 9 do 12 sati. Nespecijalizovani trgovinski formati u kojima se obavlja trgovina na malo, pretežno neprehrambenog asortimana, i posebni trgovinski formati mogu biti zatvoreni.

Svi trgovinski i zanatski objekti mogu biti otvoreni i raditi duže od navedenog.

BENZINSKE STANICE

Benzinske stanice na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji grada Beograda rade od 00 do 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6 do 20 sati.

PIJACE

Zelene pijace će u ponedeljak, 11. novembra, raditi od 6h do 13h. Otovreni tržni centar na Novom Beogradu BuvljakPijaca za promet starih stvari i robe sa greškom na Miljakovcu neće raditi. Prodaja iz vozila na Dušanovcu obavljaće se od 22h do 6h.

Cvetna pijaca u Krnjači radiće od 11h do 20h u ponedeljak.

Parking na pijaci Zemun radiće bez prekida, dok će garaža na Zelenom vencu raditi od 6h so 21h.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar