PUTEVI SRBIJE: OBRUŠAVANJE BETONA NA PANČEVCU JE SAMO ESTETSKI PROBLEM

0

Kao što smo ranije pisali, Beograđane je uplašilo upozorenje da se obrušava deo konstrukcije Pančevačkog mosta, koje je kod železničke stanice postavila Infrastruktura železnice Srbije.

Gradski sekretar za poslove odbrane, vanredne situacije, komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima Darko Glavaš, izjavio je ranije da je kolovoz Pančevačkog mosta nadležnost Republike Srbije, odnosno kompanije Putevi Srbije. Iz Infrastruktura železnice Srbije naglašavaju da na želeničkoj konstrukciji mosta ne postoje oštećenja i da se železnički saobraćaj obavlja nesmetano, te da su upozorenje okačili zbog „oštećenja na betonskoj konstrukciji drumskog vijadukta iznad puta E-70, na delu iz pravca Pančeva ka Beogradu“

Kako su nadležni za održavanje ovog mosta, oglasili su se i Putevi Srbije. Oni su potvrdili da je došlo do krunjenja delova betonskog parapeta, u zoni iznad stajališta Infrastruktura železnice Srbije, da su ta oštećenja estetske prirode i da ne utiču na stabilnost i funkcionalnost mosta. Obećali su da će oštećenja, ukoliko vremenski uslovi dozvole, biti sanirana u najkraćem roku.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar