PROMENJENA PRAVILA ZA ULAZAK U SRBIJU

1
PRAVILA ZA ULAZAK U SRBIJU – Juče su na sednici Kriznog štaba promenili odluku i proceduru za ulazak u Srbiju, a nova pravila počeće da važe od petka, 22. maja.
Svima koji ulaze u našu zemlju biće uručivana zdravstvena upozorenja u kojima se upozoravaju da ulaze na teritoriju u kojoj virus i dalje cirkuliše, kao i načini prevencije infekcije. Ovo znači da našim državljanima, ali i stranicima, neće biti potreban negativan PCR test ili samoizolacija u slučaju da ga nemaju.

viber-baner-poziv-beograduživo

PCR testovi na korona virus na lični zahtev naših državljana i stranaca koštaće 6.000 dinara, dok za studente i maloletna lica ostaje besplatno.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. znači procena one druge struke, zadužene za izbore, je da fale birači, pa su angažovali ovu zdravstvenu struku da omogući protok glasača iz nama bratskih komšijskih zemalja kojima su delili državljanstva upravo za ovakve prilike

Ostavite komentar