PRODUŽENA MERA SKRAĆENOG RADNOG VREMENA

0

Na poslednjoj sednici Kriznog štaba donete su nove odluke i mere koje se pre svega odnose na škole i prelezak na online nastavu. Ove mere su usvojene i počeće da važe od ponedeljka, 30. novembra, o čemu više možete pročitati OVDE.

Pored ove mere, Vlada Srbije donela je i usvojila odluku da se produži mera skraćenja radnog vremena do 18.00 sati restoranima, kafićima, barovima, klubovima, kladionicama i tržnim centrima. Prodavnice i drugi maloprodajni objekti radno vreme završavaju u 21.00. Ova mera produžena je do 15. decembra.

PREDUZETNCI, UGOSTITELJI, TURISTIČKI RADNICI I MUZIČARI NAJAVILI PROTEST

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar