PRODAVCI: POSKUPLJENJE PROIZVODA ZBOG NOVIH PROPISA O DOSTAVI ROBE?

0

Kako je najavljeno, od 1. decembra na teritoriji Beograda počeće da važi drugi termin za dostavu robe, čime će biti pogođeni oni prodavci koji nemaju svoja parking mesta ili dvorišta.

Novi termin je od 20h do 7h ujutru, a svi koji preko dana budu zauzimali saobraćajne trake zbog dostave biće kažnjeni.

Ipak, trgovci su ogorčeni, te kažu da će se ovo na dugoročne staze uzrokovati dodatnim troškom za noćno angažovanje zaposlenih, što će se potom odraziti na povećanje cena proizvoda. Takođe, kažu da postoje specijalne porudžbine (pekarski ili poslastičarski proizvodi) koje se dostavljaju samo tokom dana.

S druge strane, kada počne da se primenjuje ova nova odluka, postoji bojazan da će dostava tokom noći stvarati dodatnu buku stanarima zgrada u čijoj su blizini prodavnice.

izvor: Novosti

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar