50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

PROBLEM PARKIRANJA NA MILJAKOVCU – KAZNE IAKO NEMA PARKING MESTA? (FOTO)

2

Stanovnici gradskog naselja Miljakovac u Borskoj ulici, godinama unazad imaju problema sa parkiranjem svojih automobila jer u ovom delu grada, tačnije baš u ovoj ulici ne postoji dovoljno parking mesta za sve stanare. U noći između ponedeljka i utorka komunalni policajci su ispisali kazne za parkiranje svima koji su parkirali svoj auto na trotoaru u već pomenutoj ulici.

U pitanju su zgrade u Borskoj ulici na brojevima 17, 19, 21 i 23, i kako građani navode, u tom delu se ne nalazi nijedno parking mesto, pa su prinuđeni da svoja vozila parkiraju na trotoar. Kako Novosti prenose, stanari su više puta ukazivali nadležnima problem sa parkingom, čak je i Parking servis izlazio na teren i procenio da ispred ovih zgrada ima mesta za pravljenje parkinga za oko 60 vozila, ali rešenja do sad nije bilo, a komunalni prekršajni nalozi i dalje stižu.

Od početka godine u ovoj ulici je izdato ukupno 409 prekršajnih naloga za nepropisano parkiranje. Miljakovčani poručuju da nemaju drugo rešenje za parking i da će i dalje svoja vozila parkirati na trotoar, uprkos kaznama.

beograduzivo.rs

Beograd uživo

beograduzivo.rs

Beograd uživo

Podelite ovo sa prijateljima

2 коментара

  1. Živim u kraju. Ljudi bahato parkiraju na mestu gde je opasno. Stari ljudi, majke sa decom u kolicimo i invalidi moraju da ih obilaze tako sto sidju na kolovoz.

  2. Danas su bili ponovo komunalci u Borskoj ulici. Ponovo kazne, drugi put za manje od nedelju dana. Pitajte gradonačelnika ili predsednika opštine ili komunalce, gde da parkiramo naše automobile.

Ostavite komentar