50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

PRIVREMENO SE PREKIDA SNIMANJE NASTAVE NA DALJINU

0

SNIMANJE NASTAVE NA DALJINU – Nastava koja se realizuje preko kanala Radio televizije Srbije nastavlja se prema programu, ali će snimanje nastavnog materijala biti privremeno prekinuto.

Kako je rekao resorni ministar, ima dovoljno materijala koji je pripremljen unapred i da je plan da se nastavni kadar malo odmori i što manje izlaže riziku. Novo snimanje će najverovatnije početi za nedelju dana, a pripremljeni materijal može potrajati i više od toga. Naime, za osnovne škole i gimnazije ima snimljenih časova za još dve i po nedelje, dok srednje stručno obrazovanje ima i do polovine maja.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar