PREMINUO DEČAK NAKON NESREĆE NA STANICI, GSP POKRENUO ISTRAGU

0

Juče oko 18.20 na stajalištu Bosanska u Prvomajskoj ulici u Zemunu dogodila se nesreća u kojoj je dečak (4) zadobio teške povrede, a kasnije i preminuo.

Nesreća se dogodila na zadnjim vratima autobusa, prema prvim informacijama vozač je zatvorio vrata koja su uhvatila dečakovu nogu. On je nakon toga pao i udario glavom u tlo i izgubio svest. Prevezen je u teškom stanju na reanimaciju, ali je dečak nažalost podlegao povredama.

JKP GSP Beograd izrazilo je saučešće porodici nastradalog dečaka i saopštilo da je pokrenuta istraga o nesreći. Oni kažu da vozač nije primetio ništa i da je autobus zaustavljen nešto dalje u Zemunu. Vozač će biti suspendovan do kraja istrage.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar