PREKRŠILI POLICIJSKI ČAS – UHAPŠEN FUDBALER I FOLK PEVAČ

0

Sinoć su u Beogradu privedeni fudbaler i folk pevač zato što su prekršili obaveznu zabranu kretanja od 17h do 05h.

U kafeu jednog beogradskog hotela zatečeni su, a potom i uhapšeni Aleksandar Prijović, napadač saudijskog fudbalskog kluba Al Itihad i folk pevač Radiša Trajković Đani, koji je tamo bio sa porodicom. Pored aktuelne zabrane kretanja, pevač je prekršio i meru izolacije što je mnogo ozbiljniji prekršaj.

U naknadnom obraćanju, iz policije kažu da fudbaler Prijović ipak nije prekršio policijski čas, da se sve dogodilo pred početak policijskog časa, ali se nalazio u grupi 17-18 osoba, čime su prekršili meru zabrane okupljanja više osoba.

Što se rada hotela tiče, u pitanju je luksuzni beogradski hotel Crown Plaza, koji je prema saopštenju njihove uprave nastavio da radi u skladu sa merama koje Vlada donosi i trenutno ima zauzetih oko 50 soba, te ne odgovara za postupanje svojih gostiju i ne može da organizuje njihovo kretanje.

Ostaje da se vidi kako će nadležni pravosudni organi procesuirati ovaj slučaj.

izvor: Blic

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar