PREDUZETNCI, UGOSTITELJI, TURISTIČKI RADNICI I MUZIČARI NAJAVILI PROTEST

1

Udruženja preduzetnika, radnici turističkih agencija, ugostitelji, frilenseri i muzičari najavili su da će se okupiti i održati protest ispred Ministarstva finansija.

Protest će se održati 2. decembra kako bi se ukazalo na teško poslovanje privrede u vreme krize. U pozivu na protest navodi se da privrednici već duže apeluju na dijalog sa resornim ministarstvima, a da im do danas nije odgovoreno na mnogobrojne zahteve.

Zahtev privrednika je da se pruži pomoć ugroženim sektorima i pravedan model uvođenja filensera i ostalih honoraraca u poreske tokove. Preduzetnici dodatno traže i obustavu parafiskalnih nameta, poput eko takse.

Protest je najavljen za 12.00, a učesnici se mole da poštuju epidemiološke mere.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

Ostavite komentar